top of page

Retningslinjer

Vilkår og betIngelser

Velkommen til Youniscare.no!

Disse vilkårene skisserer regler og forskrifter for bruk av Youniscare.no Nettside, lokalisert på https://www.youniscare.no/
Ved å gå inn på denne nettsiden antar vi at du godtar disse vilkårene og betingelsene. Ikke fortsett å bruke Youniscare.no hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene som er angitt på denne siden.


Informasjonskapsler:
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å hjelpe deg med å tilpasse din nettopplevelse. Ved å gå inn på Youniscare.no, samtykket du til å bruke de nødvendige informasjonskapslene.

En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en nettsideserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tildelt deg og kan bare leses av en nettserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg.

Vi kan bruke informasjonskapsler for å samle inn, lagre og spore informasjon for statistiske eller markedsføringsformål for å drive nettstedet vårt. Du har muligheten til å godta eller avslå valgfrie informasjonskapsler. Det er noen nødvendige informasjonskapsler som er nødvendige for driften av nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene krever ikke ditt samtykke da de alltid fungerer. Vær oppmerksom på at ved å godta nødvendige informasjonskapsler, godtar du også tredjeparts informasjonskapsler, som kan brukes via tredjepartstjenester hvis du bruker slike tjenester på nettstedet vårt, for eksempel et videovindu levert av tredjeparter og integrert inn på nettsiden vår.


Tillatelse:
Med mindre annet er oppgitt, eier YOUNIS CARE og/eller dets lisensgivere immaterielle rettigheter for alt materiale på Youniscare.no. Alle immaterielle rettigheter er forbeholdt. Du kan få tilgang til dette fra YOUNIS CARE for ditt eget personlige bruk underlagt begrensninger fastsatt i disse vilkårene og betingelsene.

Du må ikke:

Kopier eller publiser materiale fra Youniscare.no
Selge, leie eller underlisensiere materiale fra Youniscare.no
Reprodusere, duplisere eller kopiere materiale fra Youniscare.no
Videredistribuer innhold fra Youniscare.no
Denne avtalen skal begynne på datoen for denne.

Deler av denne nettsiden gir brukerne en mulighet til å legge ut og utveksle meninger og informasjon på visse områder av nettstedet. Youniscare.no filtrerer, redigerer, publiserer eller vurderer ikke kommentarer før de er tilstede på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke synspunktene og meningene til Youniscare.no, dets agenter og/eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler synspunktene og meningene til personen som legger ut sine synspunkter og meninger. I den grad det er tillatt av gjeldende lover, skal ikke Youniscare.no være ansvarlig for kommentarene eller noe ansvar, skader eller utgifter forårsaket og/eller påført som et resultat av bruk av og/eller publisering av og/eller fremkomst av kommentarene på denne nettsiden.

Youniscare.no forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og fjerne eventuelle kommentarer som kan anses som upassende, støtende eller forårsaker brudd på disse vilkårene og betingelsene.


Du garanterer og representerer at:

Du har rett til å legge inn kommentarene på nettstedet vårt og har alle nødvendige lisenser og samtykker til å gjøre det;
Kommentarene invaderer ikke noen immaterielle rettigheter, inkludert uten begrensning opphavsrett, patent eller varemerke for noen tredjepart;
Kommentarene inneholder ikke noe ærekrenkende, injurierende, støtende, usømmelig eller på annen måte ulovlig materiale, som er en krenkelse av personvernet.
Kommentarene vil ikke bli brukt til å oppfordre til eller fremme forretninger eller tilpassede eller presentere kommersielle aktiviteter eller ulovlig aktivitet.
Du gir herved Youniscare.no en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av kommentarene dine i alle former, formater eller medier.


Hyperkobling til innholdet vårt:
Følgende organisasjoner kan koble til nettstedet vårt uten skriftlig forhåndsgodkjenning:

Offentlige etater;
Søkemotorer;
Nyhetsorganisasjoner;
Nettkatalogdistributører kan koble til nettstedet vårt på samme måte som de hyperlenker til nettstedene til andre oppførte virksomheter; og
Systemomfattende akkrediterte virksomheter unntatt oppfordring til ideelle organisasjoner, veldedighetskjøpesentre og veldedige pengeinnsamlingsgrupper som kanskje ikke hyperlenker til nettstedet vårt.
Disse organisasjonene kan lenke til vår hjemmeside, til publikasjoner eller til annen nettstedsinformasjon så lenge lenken: (a) ikke på noen måte er villedende; (b) ikke falskt antyder sponsing, godkjenning eller godkjenning av den tilknyttede parten og dens produkter og/eller tjenester; og (c) passer inn i konteksten til koblingspartens nettsted.

Vi kan vurdere og godkjenne andre koblingsforespørsler fra følgende typer organisasjoner:

allment kjente forbruker- og/eller forretningsinformasjonskilder;
dot.com fellesskapssider;
foreninger eller andre grupper som representerer veldedige organisasjoner;
online katalog distributører;
Internett-portaler;
regnskaps-, advokat- og konsulentfirmaer; og
utdanningsinstitusjoner og bransjeforeninger.
Vi vil godkjenne koblingsforespørsler fra disse organisasjonene hvis vi bestemmer at: (a) koblingen ikke vil få oss til å se ugunstig ut for oss selv eller våre akkrediterte virksomheter; (b) organisasjonen gjør.

Personvernerklæring

På youniscare.no, tilgjengelig fra https://www.youniscare.no/, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personverndokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av youniscare.no og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn på youniscare.no. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.


Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn
Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi ber deg oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedleggene du sender oss, og all annen informasjon du måtte velge å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om din kontaktinformasjon, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.


Hvordan vi bruker informasjonen din
Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert for å:

Tilby, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
Forstå og analyser hvordan du bruker nettstedet vårt
Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
Sender deg e-poster
Finn og forhindre svindel
Loggfiler
youniscare.no følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.


Informasjonskapsler og Web Beacons
Som alle andre nettsider bruker youniscare.no 'informasjonskapsler'. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Advertising Partners personvernregler
Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av annonsepartnerne til youniscare.no.


Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på youniscare.no, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at youniscare.no ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.


Tredjeparts retningslinjer for personvern
youniscare.no sine retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.


Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder.

Juridisk navn: YOUNIS CARE
Organisasjons nr: 925 963 496

Betalingsmetoder

- Kreditt / Debetkort
- PAYPAL

- Klarna

- Alipay

Betalingsmetoder
bottom of page